AVP Sales – Martin Audio

Lagom till Frankfurt är vi glada att kunna berätta att vi utsett AVP Sales Scandinavia AB till ”Martin Audio ProPartner” i Sverige.

AVP Sales Scandinavia AB kommer att sälja och ge support åt Martin Audios produktsortiment på den professionella marknaden inom live/event och installation, med särskilt fokus på MLA familjen och O-line.

AVP Sales består av Mikael Collin och Mattias Winther som tillsammans har mer än 40 års erfarenhet ifrån ljudbranschen. Mikael har ett stort kunnande från scen, teater och installation samt inom elektroakustik. Mattias har en bakgrund som erfaren ljudtekniker med bl.a Kent, Melodifestivalen och Eurovision Song Contest på sitt CV.

Vi ser fram emot ett bra samarbete och tycker samtidigt det är väldigt spännande att kunna knyta sådan erfarenhet och kompetens till ATENDI AB och Martin Audio i Sverige. (säger Isac Alkstrand på Atendi AB)

”Det är med stor glädje som vi engagerar oss i Martin Audio då vi ser att deras produkter är ledande på marknaden inom sitt område. Tillsammans med de nya produkterna som släpps under Pro Light & Sound i Frankfurt kommer Martin Audio att ta ytterligare steg för att befästa sin position på marknaden, säger Mattias Winther på AVP Sales.”

Gemensamma aktiviteter är redan igång. Ni kan bl a träffa Mikael och Mattias i Martin Audios monter  B71 (hall 3.1) under följande tider:

Tis  4 april 12-18

Ons  5 april 15-18

Tors 6 april 10-11 & 16-18

Välkomna!

Publicerad: 3 april, 2017

Produktkategorier

  • Ljus
  • Ljud
  • AV
  • Scen & Studio
  • Textiler
  • Förbruknings-
    materiel
Våra produkter/leverantörer