ARRI 100 år

Den 12 september 1917 bildade August Arnold och Robert Richter ARRI. Det började med två vänner  som startade en kopieringsbutik på Türkenstrasse i Munchen. ARRI har under dessa 100 år  utvecklats  till  att vara världsledande inom film- och TV-produktion. ARRI finns dock kvar på Türkenstrasse.

Arri har gjort en fantastisk historieberättelse som du hittar här; ARRI 100 år. Här får du allt om ARRIs utveckling från starten 1917 fram till idag.

Nu är det snart IBC (15-19 september) i Amsterdam. ARRI hittar du i hall 12, monter F21. Här väntar vi oss att hitta en hel del nya spännande saker från 100-åringen. Vi finns naturligtvis på plats ifall en guidad tur önskas.

Vi på ATENDI är naturligtvis mycket stolta av att vara en del av ARRI och vill avsluta med att säga: STORT Grattis!

Publicerad: 13 september, 2017

Produktkategorier

  • Ljus
  • Ljud
  • AV
  • Scen & Studio
  • Textiler
  • Förbruknings-
    materiel
Våra produkter/leverantörer