TMB – Nyhet hos ATENDI

ATENDI växlar upp med TMB i norden. TMB frångår sin tidigare affärsmodell att sälja direkt mot slutkund. Nu väljer man ATENDI som nordisk distributör för hela sitt sortiment. Vi på ATENDI är mycket glada och stolta över att TMB ändrar sin affärsmodell och ger sitt fulla förtroende till oss. Detta visar att vår affärsmodell och vårt arbetssätt ännu en gång övertygar.

TMB är en välrenommerad producent av allt från armaturer till ”consumables”. Dem flesta känner väl till ProCable, DataPlex och ProPlex.

ATENDI säljer hela TMBs sortiment med allt från armaturer till kabel. På väg hem finns ett stort urval av demoenheter. Inom kort kommer även leverans av de vanligaste och mest efterfrågade kablarna att finnas på lager. Detta för att öka tillgängligheten och servicen mot dig som kund. Vi kommer naturligtvis kunna erbjuda väldigt konkurrenskraftiga priser.

Kontakta oss för mer info och  priser!

Publicerad: 31 oktober, 2017

Produktkategorier

  • Ljus
  • Ljud
  • AV
  • Scen & Studio
  • Textiler
  • Förbruknings-
    materiel
Våra produkter/leverantörer