Välkommen Ayrton

Idag växer ATENDI med ytterligare en agentur. Denna gång är det Ayrton som gjort sig väldigt kända världen över med sina fantastiska effektarmaturer. Att vara ledande in om denna nisch är fortsatt viktigt för Ayrton. Dock har man sadlat om och riktar nu även in sig på att utveckla en serie av ”arbetshästar” för scen, TV och teater. Med nya starka ägare, tyskt management och spännande produktprogram tror vi starkt på Ayrton i Sverige och Skandinavien.

Inom kort finns armaturer för demo av de senast tillskotten; Ghibli och Merak, hos oss. Lite teaser om dessa hittar du här; Ghibli och Merak. Alla produkter hittar du hos Ayrton.

Under LDI i Las Vegas i mitten på november fick man bästa pris för ” Most creatvie use of Light”. Titta på videon så förstår du varför.

Att Ayrton väljer ATENDI visar återigen att vår idé och fokus attraherar både kunder och leverantörer. Det ses som en stor fördel att ha en aktör som finns i flera länder. Kompetens, service, lager, logistik, marknadsföring etc är en del av de fördelar kunder och leverantörer kan dra nytta av.

För demo och mer info hör du av dig till oss på ATENDI.

Publicerad: 1 december, 2017

Produktkategorier

  • Ljus
  • Ljud
  • AV
  • Scen & Studio
  • Textiler
  • Förbruknings-
    materiel
Våra produkter/leverantörer