Nyhet! CAT6=100m

Nu introducerar vi en CAT 6 patchkabel med verifierad längd upp till 100m. Vad vi vet den enda kabeln som klarar detta. Naturligtvis kommer denna kabel ifrån vår partner TMB vilket innebär att det naturligtvis även är en ProPlex kabel.

För applikationer inom entertainmentbranschen är ProPlex CAT6a Extended-kabel speciellt användbar för FOH. Här är standardlängden för ljud, belysning och video normalt 100 meter ( i vissa fall 300 meter). Före introduktionen av denna kabel fanns inga bärbara, strängade CAT6a eller CAT5e-kablar som gav 100% verifierad prestanda.

ProPlex CAT6a Extended finns som antingen råkabel eller färdigmonterade patchkablar. Mer info hittar ni här. För priser och leveranstider kontaktar ni oss!

Publicerad: 24 september, 2018

Produktkategorier

  • Ljus
  • Ljud
  • AV
  • Scen & Studio
  • Textiler
  • Förbruknings-
    materiel
Våra produkter/leverantörer