Visa kategorier
  • WHEN INNOVATION AND CREATIVITY MATTERS

Har du frågor?

Stefan Lundgren
Sales Manager
Skicka e-post
+46 730 450331

HIGH END SYSTEMS

High End System startades i Austin, Texas under mitten av 1980-talet av en musiker, en DJ och en fotograf. Visionen var att tillverka armaturer för scen, TV och teater med högsta kvalité och bästa service. High End Systems blev snabbt en global branschledare och en innovativ kraft genom att introducera en serie banbrytande produkter med helt ny teknik. High End Systems har alltid lett utvecklingen och tagit djärva beslut,  t ex beslutet 2013 att helt övergå att producera enbart ledarmaturer.

I april 2017 blev High End Systems en del av ETC. Tillsammans med ETC har man blivit en världsledande tillverkare av produkter för entertainmentindustrin.

High End Systems har snart funnits i fyrtio år och är ledande i utvecklingen av automatiserad LED-belysning, pionjärer i utveckling av ljusbord som numer blivit standard inom live-evenemang, turnéer och konserter.

High End Systems produkter används för att belysa några av världens största artister. Kunderna och produkterna återfinns också inom film- och tv-studior, kryssningsfartyg, företagsevenemang, temaparker, kyrkor, restauranger och butiker.

Framgången beror till stor del på den nära kontakten och förståelsen för våra kunders och samhällets behov. Produktutvecklingen sker i nära samarbete mellan egna ingenjörer och belysningspersonal inom olika områden.

High End Systems grundbultar är produkter av högsta kvalité med bästa service för dem vet att tillförlitlighet är extremt viktigt för kunderna.

ETC och High End  Systems tillsammans, kända för innovation och kreativitet, lovar att utveckla unika produkter för entertainmentmarknaden åt dig som kund under många, många år framöver.

Besök  HIGH ENDS s hemsida för mer info eller kontakta oss för demo, priser eller leveranstider.

Produktkategorier

  • Ljus
  • Ljud
  • AV
  • Scen & Studio
  • Textiler
  • Förbruknings-
    materiel
Våra produkter/leverantörer