Visa kategorier
  • HIGHEST STANDARD OF SOFT ILLUMINATION

Har du frågor?

Björn Nordström

Skicka e-post
+46 701 42 42 61

KINO FLO

Kino Flo är en av världens mest respekterade tillverkare av belysningsarmaturer avsedda för användning vid filminspelning, TV/Broadcast och foto.

Grundat 1987 och med huvudkontor i Burbank, Kalifornien, är Kino Flo mest kända för sina lysrörsarmaturer som på sätt och vis revolutionerade ljussättningen inom filmbranschen. Med sina kompakta armaturer, jämfört med vad som fanns tidigare, kunde man plötsligt ljussätta mindre utrymmen samtidigt som man fick lägre värmeutveckling . Deras högfrekventa ballaster som ger mer intensitet och eliminerar flicker tillsammans med den exakta färgåtergivningen är fördelar som gjort Kino Flo’s armaturer till förstahandsvalet inom professionell ljussättning.

Kino Flo är en premiumleverantör av färgkorrekta flourescensrör och senaste tekniken av LED ljussystem för filmproduktion, reklam, TV och studioljus.

Deras Lysrörssytem har länge varit en av branschens favoriter för att skapa ett färgkorrekt mjukt ljus, en stapelvara hos hyresbolagen runtom i världen på grund av deras fantastisk kvalité.

Kino Flo fortsätter att vara en marknadsledande aktör, genom att konstant uppdatera och förbättra sitt sortiment inom både LED och flourescensrör.

Deras senaste tillskott i form av FreeStyle/Select LED, Diva-Lite LED och Celeb LED är precis lika bra om inte bättre än Kino Flos tidigare produkter, framförallt med tanke på deras nya funktionalitet, så som ställbar färgtemperatur mellan 2500-9900K, full kontroll över färg genom Hue och saturation kontroll, presets för olika typer av Gel/Filter, RGB kontroll och även möjlighet till trådlös DMX.

Numer är Kinoflo mer eller mindre standard i allt från stora Hollywood-produktioner till mindre independent-filmer.

Besök Kino Flo´s hemsida för mer information eller kontakta oss för en demo.

Produktkategorier

  • Ljus
  • Ljud
  • AV
  • Scen & Studio
  • Textiler
  • Förbruknings-
    materiel
Våra produkter/leverantörer