Priser inkl. moms
Nyheder
/
Astra IP – Nya panel fra Litepanels

Astra IP – Nya panel fra Litepanels

Branschens mest sålda bicolor LED-panel har precis blivit ännu bättre. Astra IP är robusta, vattentåliga och högpresterande paneler för krävande miljöer. De finns i storlekarna 1×1, half-size och 2×1.

Med effektiva dioder och en spridning på 30 grader ger Astra IP en hög LUX-nivå. Färgtemperaturen kan ställas in från 2.700 K till 6.500 K och temperaturen kan avläsas på den tydliga displayen för att enkelt matcha flera lampor. Astra IP är IP65-klassad och tål regn, damm och snö, vilket innebär att den kan användas utomhus oavsett väderförhållanden. Astra IP har en integrerad strömförsörjning och batteriladdare för Gold Mount, V-Mount och BP-U som tillval (extra tillbehör).
Astra IP Half
Den lätta Astra IP Half väger endast 2,8 kg och är perfekt för små utrymmen och låga takhöjder. Det är den mest kompakta panelen i serien och den har ett kraftfullt ljusflöde på 1.500 lux på 3 meters avstånd.
Astra IP 1x1
Astra IP 1x1 överträffar tidigare modeller och har en imponerande ljusstyrka på 3.000 lux på 3 meters avstånd. Den robusta och väderbeständiga Astra IP 1x1-panelen är kompakt och lätt nog att hålla i handen (endast 4,4 kg).
Astra IP 2x1 
Astra IP 2x1 ger ett ljusflöde på 5.500 lux på 3 meters avstånd och ger flexibilitet för diffusion eller placering på avstånd. Astra IP DMX-modulen (tillval) ger möjlighet till exakt styrning. IP65-klassningen och den låga strömförbrukningen på 250 W möjliggör användning i tuffa utomhusförhållanden.
Priser inkl. moms
Atendi AB
Näckrosgatan 4
233 63 Bara

Välkommen till Atendi

Hur vill du se priserna på shoppen?
usercart
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram