Priser inkl. moms

Handelsvillkor

Atendi AB
Org.no: 559019-2679
Näckrosgatan 4, 233 63 Bara

info@atendi.se
Tlf: +46703690059

Betalning
Du kan betala med de vanligaste betalkorten i vår webbshop
Vi tar inte ut några kortavgifter.
Beloppet debiteras ditt kort först när varan skickas.

Frakt
Leverans sker med PostNord till dörr enligt nedanstående priser:

Under 5kg: 99,- 
5-10kg: 149,-
10-20kg: 249,-
20-30kg: 349,-
Over 30kg: 399,-

För vissa produkter (extra stora eller tunga) tillkommer ett frakttillägg på 180,-.
Produkter med frakttillägg är markerade på produktsidan.

Ångerrätt
Du har 14 dagars ångerrätt när du handlar i vår webbshop.
Ångerrätten löper ut 14 dagar efter den dagen du tar emot din vara. Om du har beställt flera olika varor i en order, men de levereras var för sig, löper ångerrätten från den dagen du tar emot den sista varan. Ångerrätten löper ut 14 dagar efter den dag då du eller en tredje part som du har angett, men inte transportören, fysiskt tar varorna i besittning.

För enskilda leveranser av flera olika varor som beställts i en order (dvs. separata leveranser) löper ångerrätten ut 14 dagar efter den dag då du eller en tredje part som du har angett, men inte transportören, fysiskt tar den sista varan i besittning.
Tidsfristen innebär att du har 14 dagar från mottagandet på dig att meddela oss att du vill ångra ditt köp. Du kan skicka ett e-postmeddelande till info@atendi.se eller använda standardformuläret för ångerrätt, som du hittar längst ner i villkoren.
Du kan inte häva köpet genom att vägra ta emot varan utan att samtidigt meddela oss detta.

Ångra del av köpet
Om du har köpt flera varor från oss har du möjlighet att returnera en eller flera varor, även om de har köpts i en order.
Observera att du inte får tillbaka fraktkostnaden om du ångrar en del av ditt köp.

Returnering
När du har meddelat oss att du vill ångra ditt köp har du 14 dagar på dig att skicka tillbaka varan till oss.
Du står för kostnaden för att returnera paketet och du är ansvarig om någon skada uppstår under transporten.

Varans skick när du returnerar den
Om föremålet har förlorat i värde på grund av att du har använt det på ett annat sätt än vad som var nödvändigt för att fastställa föremålets art, egenskaper och funktion, kan du bara få tillbaka en del av inköpspriset. Hur mycket du kan få tillbaka beror på varans kommersiella värde och i vissa fall kan det innebära att du bara kan få tillbaka fraktkostnaderna. Vi rekommenderar att du returnerar varan i originalförpackningen. Om originalförpackningen saknas kan det eventuellt leda till en värdeminskning av varan.

Återbetalning av köpesumman
Om du ångrar ditt köp får du pengarna tillbaka. Om varan är värdeminskad drar vi av det belopp som du är betalningsskyldig för.
Vi återbetalar alla betalningar som vi har mottagit från dig, inklusive leveranskostnader (med undantag för extra leveranskostnader om du har valt en annan leveransmetod än den billigaste standardleveransmetoden som vi erbjuder), inom 14 dagar från den dag då vi mottar ditt meddelande om annullering.
Vi återbetalar pengarna med samma betalningsmedel som du använde vid köpet, om vi inte har kommit överens om något annat. Vi kan hålla inne betalningen tills vi har mottagit varorna, såvida du inte skickar oss bevis på att du har returnerat dem.

Varan skickas till:
Atendi AB
Näckrosgatan 4
233 63 Bara

Vi tar endast emot paket som skickas direkt till adressen. Du kan också häva ditt köp genom att meddela oss och lämna det personligen på ovanstående adress under våra normala öppettider.

Reklamationsrätt
När du handlar hos oss som konsument gäller reglerna i den svenska lagen. Det innebär att du har reklamationsrätt i 3 år. Om din reklamation är befogad innebär det att du antingen kan få varan reparerad, utbytt, återbetald eller prisavdrag, beroende på den specifika situationen. Du måste reklamera inom "skälig tid" efter att du upptäckt felet. Om du reklamerar inom två månader från det att du upptäckte felet är reklamationen alltid skälig. Om reklamationen är befogad återbetalar vi dina (rimliga) fraktkostnader. Varan måste alltid returneras i ordentlig förpackning. Kom ihåg att få ett kvitto på avsändandet så att vi kan återbetala dina fraktkostnader.

Varan skickas till:
Atendi AB
Näckrosgatan 4
233 63 Bara

Vi tar endast emot paket som skickas direkt till adressen eller kan lämnas ut personligen på ovanstående adress under våra normala öppettider. När du returnerar varan, vänligen inkludera en detaljerad beskrivning av problemet.

Persondatapolitik
Vi behöver följande information när du handlar hos oss:
Namn, adress, telefonnummer och e-postadress.

Vi registrerar och lämnar ut de personuppgifter som är nödvändiga för att kunna leverera produkten till dig. Personuppgifterna registreras hos Atendi AB och lagras i fem år, varefter uppgifterna raderas. Vi samarbetar även med ett antal andra företag som lagrar och behandlar data. Dessa företag behandlar endast uppgifter för vår räkning och får inte använda dem för egna ändamål. Vi arbetar endast med personuppgiftsbiträden inom EU eller i länder som kan erbjuda ett adekvat skydd för dina uppgifter.

Personuppgiftsansvarig på www.atendi.se är Atendi AB.

Du har rätt att få veta vilken information vi behandlar om dig. Om du anser att uppgifterna är felaktiga har du rätt att få dem rättade. I vissa fall är vi skyldiga att radera dina personuppgifter om du begär det. Till exempel om dina uppgifter inte längre är nödvändiga i förhållande till det syfte som vi behövde dem för. Du kan också kontakta oss om du anser att dina personuppgifter behandlas i strid med lagen. Du kan skriva till oss på: info@atendi.se.

Klagomål
Om du som konsument vill klaga på ditt köp ska du vända dig till info@atendi.se. Om vi inte lyckas hitta en lösning kan du skicka en reklamation till ARN via https://www.arn.se/om-arn/anmalan/

Om du bor i ett annat EU-land än Sverige kan du klaga till Europeiska kommissionens onlineportal för klagomål här - http://ec.europa.eu/odr

Villkoren uppdaterades senast den 2024.06.24

Standard ångerrättsformulär
(Detta formulär ska endast fyllas i och returneras om ångerrätten utnyttjas)

Hämta ångerrättsformulär
Priser inkl. moms
Atendi AB
Näckrosgatan 4
233 63 Bara

Välkommen till Atendi

Hur vill du se priserna på shoppen?
usercart
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram