Priser inkl. moms
Nyheder
/
Kino Flo IKON

Kino Flo IKON

KOMMER SNART!

Kino Flo's nya Celeb IKON 6 och IKON 12 är två kraftigt uppgraderade lampor i Celeb-serien.

Med Kino Flos senaste färgteknik är dessa lampor de mest avancerade LED-lamporna på marknaden - utformade för professionella belysningsbehov.

Det unika med den nya IKON-serien är att varje LED-färg levererar maximalt wattal. Det innebär att IKON 6 på 600 watt levererar 600 watt i varje färg. Normalt har man en viss procent för att producera vitt ljus och en viss procent för att producera färger, men med Kino Flos senaste teknik är det 100% effekt för alla färger. Detta ger en aldrig tidigare skådad effekt i förhållande till wattförbrukningen.

Dessutom har Kino Flo uppfunnit "3 pump blue", vilket innebär att det finns tre typer av blå lysdioder som spänner över ett bredare spektrum. Det innebär att den blå färgen (som används för att skapa vitt ljus) inte längre är en enda spik utan täcker ett bredare spektrum.

IKON-serien är IP65-klassad och stöder alla vanliga kontrollalternativ som DMX, CRMX, ArtNet, RDM och Multiverse (City Theatrical Wireless DMX) som tillval.
Priser inkl. moms
Atendi AB
Näckrosgatan 4
233 63 Bara

Välkommen till Atendi

Hur vill du se priserna på shoppen?
usercart
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram