Priser inkl. moms
Nyheder
/
Ny Easyrig Boom Rig

Ny Easyrig Boom Rig

Easyrig, som förmodligen är mest kända för sina kamerariggar för fotografer, har kommit på något helt genialiskt. På den nyligen genomförda NAB-mässan i Las Vegas presenterade Easyrig sin nya BOOM-rigg. En rigg som riktar sig till ljudfolk - eller ljusfolk som använder en lampa på en boom-arm.
Easyrig Boom Rig är en variabelt belastad arm som monteras på en väst. Själva armen är utrustad med en skål där du placerar din boom-arm. Armen kan rotera fritt i den gummerade skålen tack vare kullager med hög precision. Om du vill lossa boom-armen från riggen lyfter du helt enkelt ut den ur skålen.

På själva västen finns fästen på framsidan för montering av ljudmixern. När mixern är monterad sitter den i en bekväm position där du har god överblick över knapparna, som också är lätta att komma åt. Västen finns i 2 varianter - en dammodell och en herrmodell.

Easyrig Boom-riggen klarar vikter från 2,5-10 kilo och med en 6 meter lång bom kan den bära 700 gram. När riggen inte används kan den enkelt packas ihop och förvaras i den medföljande förvaringspåsen.
Priser inkl. moms
Atendi AB
Näckrosgatan 4
233 63 Bara

Välkommen till Atendi

Hur vill du se priserna på shoppen?
usercart
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram