Priser inkl. moms

Om Atendi

Atendi är din leverantör av professionell utrustning för film, TV, teater och arkitektur. Du kan få hjälp med allt från stora komplexa ljusinstallationer i teatrar - lampor och kameror för Film/TV-produktioner - till ett nytt kamerastativ, lampor för streaming, LED-lampor och papperstejp! Kort sagt, allt du behöver för att skapa de bästa produktionerna, föreställningarna och installationerna.

Du kan hitta din nya utrustning och få hjälp på våra tre avdelningar:
• Atendi Film/TV, som är en leverantör till film- och TV-branschen.
• Atendi Protech, som arbetar med teater, arkitektur och installation.
• Verkstaden, som servar 98% av de produkter vi säljer.

Atendis historia
Atendi ägs av Mogens Gewecke och Søren Jørgensen, som 1993 köpte det tidigare Bico Professionel av ägaren Niels Bech Bruun i Danmark. På den tiden var företagets huvudagenturer Arriflex, Arri, ETC och Sachtler. De har vi fortfarande kvar, men många fler produkter har tillkommit. Men vår historia går faktiskt tillbaka till 1898, då företaget hette BELGISK IMPORT-COMPAGNI - och importerade fotografiska artiklar från Belgien. År 2015 bytte vi namn till Atendi och 2016 öppnade vi en filial i Sverige. År 2019 öppnade vår partner Atendi Island. I Sverige är vi baserade i Staffanstorp. Här hittar du vårt lager och showroom - men vi reser gärna runt i hela landet.

Expertis inom kvalitetsprodukter och belysningsprojekt

Vi har byggt upp ett gott rykte genom att sälja och serva kvalitetsprodukter. Vår expertis sträcker sig från små belysningsprojekt till storskaliga produktioner, och vi är stolta över att kunna erbjuda lösningar som uppfyller alla behov, oavsett storlek.


Atendi AB - Din pålitliga partner inom belysning och utrustning för kreativa projekt.
Priser inkl. moms
Atendi AB
Näckrosgatan 4
233 63 Bara

Välkommen till Atendi

Hur vill du se priserna på shoppen?
usercart
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram