Priser inkl. moms

Serviceverkstad

Kärnan i vår verksamhet är vår toppmoderna serviceverkstad, som är skräddarsydd för att tillgodose behoven hos våra professionella kunder inom teater, evenemang, film och TV. Vårt servicecenter är en viktig del av vårt åtagande att tillhandahålla snabb och tillförlitlig service och support.

Teknisk expertis och specialiserade verktyg

Vår serviceverkstad är utrustad med toppmoderna elektronikarbetsstationer, en maskinverkstad och ett omfattande utbud av testinstrument, inklusive kollimatorer/projektorer och specialverktyg. Detta säkerställer att våra tekniker har de nödvändiga resurserna för att hantera ett brett spektrum av utmaningar som kan uppstå med professionell utrustning.

Vi siktar på allomfattande service

Vårt mål är att kunna serva all utrustning som vi levererar. Om det skulle uppstå en situation där detta inte är möjligt är vi redo att säkerställa support från våra pålitliga tillverkare. Vi vill vara din pålitliga partner som kan hantera alla aspekter av service och support för att säkerställa att din utrustning alltid är i optimalt skick.

Reservdelar och rådgivning

Vår serviceverkstad fungerar inte bara som en plats för reparation, utan också som en resurs för reservdelar och expertis. Vi erbjuder försäljning av reservdelar och allmänna serviceråd för att hjälpa våra kunder att upprätthålla prestandan och livslängden på sin utrustning.

Kontakta vår verkstad

Kontakta oss på 0703 69 00 59 för att boka tid för service av din utrustning.
Priser inkl. moms
Atendi AB
Näckrosgatan 4
233 63 Bara

Välkommen till Atendi

Hur vill du se priserna på shoppen?
usercart
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram